Waarmee kunnen wij je helpen?

Public affairs

Public affairs betreft de strategische belangenbehartiging van jouw organisatie richting politiek, overheid en maatschappelijke omgeving.

Het kantoor van PACT bevindt zich op een steenworp afstand van het Binnenhof. Wij kunnen voor jou een brug slaan tussen jouw organisatie en politiek Den Haag, of andere stakeholders. Daarvoor bieden wij op maat gesneden strategieën en monitoring van de voor jou relevante beleidsdossiers aan.

Strategische communicatie

Goede interne en externe communicatie is essentieel om als organisatie succes te behalen. Dit geldt voor zowel binnen als buiten de politieke arena. Het is daarom belangrijk om een passende communicatiestrategie te ontwikkelen.

Strategische communicatie gaat om het effectief plannen, ontwikkelen en uitvoeren van communicatieactiviteiten om de doelstellingen van jouw organisatie te bereiken. PACT kan jou hierbij helpen.

Redactie

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij het management van stakeholdersbladen en de redactie van webportals met nieuws en achtergronden over hun vakgebied. PACT heeft voor deze werkzaamheden een team van journalisten/tekstschrijvers in dienst, die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Zij zijn sterk op inhoud, behendig in het afnemen van interviews, het schrijven van persberichten, het coördineren van redactionele werkzaamheden etc. Ook videoproducties spelen een steeds belangrijkere rol in onze media.

Congressen en debatten

PACT verzorgt al vele jaren met succes congressen en debatten voor verschillende organisaties. Zo organiseert PACT discussiebijeenkomsten, waarbij onze opdrachtgevers met hun belangrijkste stakeholders in gesprek gaan over actuele thema’s. Deze bijeenkomsten vormen een uitgelezen gelegenheid om te netwerken en om meer te weten te komen over een bepaald thema. Ze dragen ook bij aan een positieve beeldvorming van jouw organisatie.

Reputatiemanagement

  Een goed gestructureerd reputatiemanagement maakt de beeldvorming van jouw organisatie bij de buitenwereld meet- en stuurbaar. Een proactieve aanpak creëert een goed imago, versterkt jouw netwerk en maakt je minder kwetsbaar voor negatieve publiciteit. PACT biedt ondersteuning bij het opzetten en onderhouden van jouw reputatiemanagement.

  mediaTraining

   PACT biedt coaching en training op het gebied van lobby, bestuur en media. Speciaal voor topbestuurders en ‘high potentials’ hebben we een unieke, exclusieve training ontwikkeld op topniveau. 

   Digital PA

    Bij Digital PA vinden public affairs en stakeholderscommunicatie online plaats. Door middel van sterke redactionele content kunnen visies gedeeld en belangen aangekaart worden. PACT helpt opdrachtgevers met het ontwikkelen van een storyline, opzet van een Digital PA-campagne en leveren van hoge kwaliteit content. Een voordeel van Digital PA is dat de resultaten goed meetbaar zijn en de campagne steeds geoptimaliseerd kan worden.

    Benieuwd wat PACT voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen?

    Bekijk ons aanbod of maak kennis met ons team!

    Contact

    Wil jij meer weten over hoe PACT jouw bedrijf of organisatie van dienst kan zijn? Neem contact op of maak vrijblijvend een afspraak.

    Telefoon

    Tel: +31(0) 6 570 277 46

    Email

    secretariaat@pactbv.nl

    Adres

    Stationsweg 66
    2515 BP Den Haag