25-jarig jubileum PACT

Wat deed jij in 1999? Het was het jaar dat de euro werd ingevoerd, Poetin de macht greep in Rusland en Wie is de Mol voor het eerst op tv kwam. In Den Haag werd het bureau PACT opgericht, met een vernieuwende aanpak van public affairs en communicatie en een journalistieke blik.  Vijfentwintig jaar later zijn we frisser en fruitiger dan ooit, met een creatieve kijk op lobby, communicatie, advisering en digital PA. Om dit te vieren, maakten we het jubileummagazine Trends in public affairs. Hiervoor interviewden we 8 spraakmakers in en rondom de wereld van public affairs en vulden het aan met feiten, weetjes en inspirerende voorbeelden. Alles bij elkaar geeft het een mooi beeld van onze visie en aanpak.

Liever een gedrukt exemplaar?
Stuur dan een mail naar secretariaat@pactbv.nl.

Tijdens het 25-jarig jubileum heeft Anton Buijs, een goede vriend van PACT, een column voorgedragen aan de gasten. In zijn column bespreekt hij de ontwikkelingen in de politiek, het openbaar bestuur en de energiesector van de laatste jaren en de verwachtingen voor de toekomst. Daarnaast besteedt hij aandacht aan hoe deze ontwikkelingen invloed hebben op public affairs.

Benieuwd naar de column van Anton Buijs?

Contact

Wil jij meer weten over hoe PACT jouw bedrijf of organisatie van dienst kan zijn? Neem contact op of maak vrijblijvend een afspraak.

Telefoon

Tel: +31 0657027746

Email

secretariaat@pactbv.nl

Adres

Stationsweg 66
2515 BP Den Haag