Public affairs

Public affairs betreft de strategische belangenbehartiging van jouw organisatie richting politiek, overheid en maatschappelijke omgeving.

Het kantoor van PACT bevindt zich op een steenworp afstand van het Binnenhof. Wij kunnen voor jou een brug slaan tussen jouw organisatie en politiek Den Haag, of andere stakeholders. Daarvoor bieden wij je op maat gesneden strategieën en monitoring van de voor jou relevante beleidsdossiers aan.

PACT kent de weg in het politieke doolhof en spreekt de taal van beleidsmakers en andere beslissers. Jouw belangen, wensen en doelstellingen staan bij onze adviseurs voorop. Vanuit onze ervaring reiken wij waardevolle ondersteuning aan om die te beschermen en te verwezenlijken. Dit doen wij al twintig jaar met bewezen succes.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over hoe PACT jouw bedrijf of organisatie van dienst kan zijn? Neem contact op of maak vrijblijvend een afspraak.

Contact

Wil jij meer weten over hoe PACT jouw bedrijf of organisatie van dienst kan zijn? Neem contact op of maak vrijblijvend een afspraak.

Telefoon

Tel: +31 0657027746

Email

secretariaat@pactbv.nl

Adres

Stationsweg 66
2515 BP Den Haag