Energiepodium

Energiepodium.nl is een opinieportaal waar prominente deskundigen uit politiek, overheid, markt, ngo’s en wetenschap debatteren over de energietransitie. Hiermee vervult het een belangrijke behoefte van betrokkenen in de energiesector aan een inhoudelijke, op feiten gebaseerde dialoog over energie en klimaat.

De portal brengt opinie, interviews, nieuws en achtergronden. Het biedt een podium voor dialoog met het doel de kwaliteit van de discussie te bevorderen. Energiepodium is een belangrijke informatiebron voor topstakeholders op het gebied van energie en klimaat.

Gekoppeld aan Energiepodium zijn er ook regelmatig discussiebijeenkomsten op hoog niveau met topsprekers en jaarlijks het Energiepodium Debat, bedoeld voor een groter publiek van beslissers uit de sector.

Energiepodium wordt mogelijk gemaakt door hoofdpartner EBN en de samenwerkingspartners ElementNL, PwC, en bp Nederland. PACT is beheerder van de portal, verzorgt de redactie en organiseert alle bijeenkomsten in samenwerking met de partners.

Contact

Wil jij meer weten over hoe PACT jouw bedrijf of organisatie van dienst kan zijn? Neem contact op of maak vrijblijvend een afspraak.

Telefoon

Tel: +31 0657027746

Email

secretariaat@pactbv.nl

Adres

Stationsweg 66
2515 BP Den Haag