Redactie

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij het management van stakeholdersbladen en de redactie van webportals met nieuws en achtergronden over hun vakgebied. PACT heeft voor deze werkzaamheden een team van journalisten/tekstschrijvers in dienst, die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Zij zijn sterk op inhoud, behendig in het afnemen van interviews, het schrijven van persberichten, het coördineren van redactionele werkzaamheden etc. Ook videoproducties spelen een steeds belangrijkere rol in onze media.

Vanuit onze grote ervaring kunnen wij voor jouw organisatie een uniek visitekaartje verzorgen. Bijvoorbeeld een magazine, portal of nieuwsbrief waarvoor wij de verantwoordelijkheid op ons nemen, passen precies bij jouw organisatie en laten de juiste ‘tone of voice’ horen. Het vormt zonder meer een ‘boost’ voor de beeldvorming van jouw organisatie.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over hoe PACT jouw bedrijf of organisatie van dienst kan zijn? Neem contact op of maak vrijblijvend een afspraak.

Contact

Wil jij meer weten over hoe PACT jouw bedrijf of organisatie van dienst kan zijn? Neem contact op of maak vrijblijvend een afspraak.

Telefoon

Tel: +31 0657027746

Email

secretariaat@pactbv.nl

Adres

Stationsweg 66
2515 BP Den Haag